Så mycket man vill ha

Jag (Mikael) sitter och suktsurfar på nätbutiker som AddNature, Outnet, Playgroundstores, Haglöfs, Fjällräven, Houdini Sportswear, Norröna, Bergans , Osprey, Naturkompaniet och många fler. Jag tror jag blivit besatt av att köpa backpackingprylar. Tänk om man kunde ha en hel garderob från Houdini, alla små coola prylar från AddNature som PacSafe, Sea to Summit Mosquito Net och mer. Skulle gärna ha en ryggsäck från Osprey (Aether 60), en från Bergans (4534 Helium 55 l) eller en från Fjällräven (Kajka 65) bara för att de är alla så snygga, coola och bra. Men om jag fick min vilja igenom med alla prylar skulle det inte bli backpacking, det skulle bli megapacking. Kolla bara vad häftig Marmots Trail Wind Hoody är. Den väger bara 133 gram och är grön (min nya favoritfärg).

Ska iväg idag och titta på löparskor som är lätta och går att komprimera för de stunder som jag och Annika ska ut och jogga. Vi har bestämt oss för att inte slappa ihop och bli två deghögar. Varje dag ska vi göra armhävningar, sit-ups och övningar med gummibanden. Minst 2 ggr i veckan ska vi ut och jogga. Det är inte bara nyttigt utan även öppnar upp ögon för delar av samhället som vi befinner oss i på ett annat sätt. Man får se andra vägar och gator som man kanske inte annars hade besökt. Skorna jag tittar på finns bland annat på Runners Store och heter Nike Lunaracer +2. Jag har tidigare köpt ett par Asics som jag är supernöjd med. De har tagit mig igenom två Stockholm Marathon utan att fötter och tår tog för mycket stryk.

Vi kommer att uppdatera bloggen hur det går med vår träning. En idé jag har är att  besöka några boxningsklubbar, om tillfället dyker upp. Det vore synd att tappa boxningsformen under ett års resande. Det är lätt att vara kaxig nu, när man  inte ens lämnat Sverige ännu, och ha storartade planer. Det ska bli intressant att se hur stark karaktär man har då det gäller att fullfölja träningsregimen också.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s