Sista kvällen i lägenheten och mer

Sista kvällen
Nu sover vi här sista kvällen i lägenheten på madrasser som är utplacerade på golvet i bortre rummet. Imorgon kommer de nya ägarna för att ta våra väggar i besittning. Vi kommer att sakna vårt lilla slott på femte våningen som kapslat både glädje, äventyr och arbete. Vi har fått tagit till med starka viljor för att komma till dagen före dagen som vi börjar vårt nya kapitel. Alla våra saker (som är kvar) ska stuvas in i ett förråd på 3 kvm. Resten följer med oss i kartonger och våra ryggsäckar till vår temporära adress där vi ska husera till avfärd.

Det är en märklig känsla som omfamnar både glädje, rädsla och upprymdhet. Tänk att vi faktiskt, på riktigt ska göra det här. En dröm som burits på sedan tonåren ska nu få gå i uppfyllelse – att få se världen, att få känna världen, att få leva i äventyret.

Avskedspresent från Håkan
Vi fick en jättefin avskedspresent av vår vän Håkan som köpt både en domän och extra utrymme i WordPress. Nu har vi både trailsurfers.se och presenten crazymike.nu som pekar till vår blogg. Vi har även fått 10 gig med utrymme för bilder. Nu har vi 3 gig på denna blogg, 10 gig på bloggen från Håkan och 25 gig från MSN Sky Drive. 38 gig är en superbra lagringskapacitet för våra bilder och videos som vi hoppas att ni kommer få glädje av.

Sista ändringen med Kilroy
Idag pratade vi med Kilroy och har bokat in de sista förändringarna på vår rutt. Inbokade stopp är nu Bangkok, Sydney, Auckland, Santiago (chile), Rio De Janeiro, Miami, New York, London och Stockholm.

30 dagar kvar till avfärd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s