Sista boxningen med världens bästa tränare

I över ett år har jag (Mikael) tränat boxning på BK Dalen i Sandsborg. Varje onsdag och lördag har ett härligt gäng samlats för att mosas av vår glödheta tränare Mikaela Laurén med assisterande tränare Carlos Echegaray. Ibland får vi även hjälp av den supertekniska Meseret Bede. Att träna boxning är både grymt kul och hårt. Min kondition och styrka har varit på topp samt min nyfikenhet om boxning som sport ökat. Mikaela och Carlos har verkligen lyckats göra träningen både utmanande och rolig. Jag kommer att sakna järngänget, mina tränare och vår svettiga lokal BK Dalen.


Här är gänget som var med på Summercamp idag. Ett riktigt järngäng. Denna gång hade vi besök av Micke Von Syd som var trummare och sångare i Gyllene Tider (längst till höger). Fotot är taget av Mikaela Laurén.


Vår coola huvudtränare Mikaela Laurén. Läs mer om henne här eller här.

Annika och jag kommer göra vårt bästa i att hålla igång träningen. Vi har tagit med oss träningsskor som ska användas minst 3 dagar i veckan. Vi kommer göra besök till Gym och boxningsklubbar. Vi har även lovat varandra  att som minst göra 50 armhävningar och 100 situps varje dag. Ja!! varje dag! När vi kommer tillbaka till BK Dalen ska vi vara redo för nya hårda och roliga  träningspass.

Nu är det 3 dagar till avgång.

3 thoughts on “Sista boxningen med världens bästa tränare

 1. mikaela lauren

  Mikael!
  tack för det fina inlägget 🙂
  Det ska veta att det har varit ett sant nöjje att coacha dig och se hur du har utvecklats, inte bara som boxare utan även konditionsmässigt och styrkemässigt. Men även som vän! Du kommer bli grymt saknad på klubben, inte bara av mig och Carlos utan även av resten av järngänget. Du hör ju dit till gruppen liksom, så det kommer bli svårt att fylla igen din tomma plats bland säckarna…… Jag hoppas verkligen att ni båda får en super resa och jag kommer följa er på bloggen.

  Ser fram emot när ni kommer tillbaka och kan joina in i träningen med gruppen igen. Håll er i form nu och ta gärna med er era nya trix och knep från andra boxningsklubbar runt om i världen på er resa hem:)

  Stor kram och ta hand om er!
  Mikaela

  Reply
 2. Pingback: Svenska rubriker i Kambodja « Trailsurfers

 3. Pingback: 2010 in review « Trailsurfers

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s