Är Ragnar död?

Innan vi ger er svaret på frågan, om det finns ett svar, måste vi berätta en tråkig sak. Mikael skrev den bästa texten någonsin om Ragnar och när han skulle flytta texten till USB-minnet försvann den. Texten fastnaden någonstans mellan datorn och USB-minnet och kunde inte återfinnas.

Vår nya vän Ragnar gick från sin vanliga plats under Bungalow 113 för att hitta något att äta. Han vandrade runt bland husen och snokade i papperskorgar, lövhögar och buskage. Efter en stund blev Ragnar trött och la sig under ett träd för att sova vilket ledde till flera frågetecken. Enligt Annika som numera är en självutnämnd expert om Varanödlans vanor behöver Ragnar sova länge om dagarna. Ragnar gick och la sig under trädet runt halv sju på kvällen. Klockan elva låg han kvar på samma plats men hade flyttat sitt högra ben något och placerat sitt huvud närmare svansen. Mikael fastslog detta klockslag till tiden för Ragnars avsked från jorden. Vi gick och la oss i vår Bungalow, kröp ned i våra sovsäckslakan och fastslog våra åsikter om Ragnars öde – han är död – han sover. På morgonen vaknade vi glatt klockan halv sju for att ta båten till fastlandet. Ragnar låg kvar under sitt träd och hade inte rört en muskel under hela natten. Annika ska nu Googla fram bevis för att styrka sin tes att Ragnar behöver mycket sömn. Enligt Annika vaknade Ragnar efter att vi åkt klockan nio på morgonen. Hon såg inte detta själv, men hennes kunskaper om varanödlans vanor gör henne tvärsäker. Mikael tror att han är stenlugnt död.


Ragnar ar cirka en meter lang.

Vad du än är Ragnar hoppas vi att du är lycklig och att du får vandra omkring och rota precis som du gjorde under våra dagar på Perhentian.


Nasta morgon ligger Ragnar kvar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s