Svenska rubriker i Kambodja

Den här artikeln är off-topic men vi ville testa sökvänligheten i wordpress och ping-back funktioner.
Fly höstrusket
och bli kvitt dina extra kilo från sommaren skriver Aftonbladet och Expressen på sina löpsedlar. I nättidningarna kan vi läsa om Wayne Rooney och hans senaste sexskandal samt om Sverigedemokraternas (SD) galna uttalanden. Det är spännande tider nu i Sverige.

Hösten tar över från sommaren med både regn och kyla. Om du vill fly till varmare länder kan vi starkt rekommendera Singapore om du vill ha bästa shoppingen, Perhentianöarna i Malaysia om du vill ha strand och kristallklart hav samt Angkor Wat i Kambodja om du vill fördjupa dig i tusenåriga arv.

För att bli kvitt dina extra kilon från sommaren rekommenderar vi Mikaela Destiny Lauréns boxningspass som hon håller på BK Dalen tillsammans med Carlos Echegaray. Absolut det bästa sättet att få en stark och uthållig kropp. Att träningen både är rolig och utmanande är bara bonus. Mer info om det hittar du här. Vi håller oss i form genom att jogga ett par gånger i veckan,  armhävningar, sit-ups när humöret tillåter och vattengympa i havet. Vi äter mycket mindre (och nyttigare) på resande fot än vi gjorde hemma i Sverige. Istället för pasta, pasta och pasta blir det ris, ris och ris.

Fotbollsspelaren Wayne Rooney och Tiger Woods är båda proffs på att bli involverade i olika sexskandaler som pryder våra svenska löpsedlar. Här i Kambodja där vi befinner oss för tillfället är det ingen som bryr sig. Här präglas vardagen av att få pengar till dagens måltid, att regnet inte ska spola bort skjulet som är bostad för barn, föräldrar och djur.  Om Wayne Rooney och Tiger Woods kom hit skulle de bli lämnade ifred (om vi bortser från Tuk Tuk förare eller tiggare som trakasserar alla).

Sverige Demokraterna (SD) borde besöka The Killing Fields, S-21 och andra platser på den här planeten som symboliserar det arv de försöker föra vidare till vår generation. Ett sådant besök skulle ge dem en insyn i effekten av deras agendor. Personligen tror jag att de försöker skapa publicitet genom galna uttalanden som de vet att kvällspressen älskar att förmedla vidare till folket genom blaffiga löpsidor. Vad vinsten är för SD vet nog ingen, men vi vet att desto fler löp sålda desto större kassa för Bonnier och Schibstedt.

Nu ska vi betala för lunchen, gå upp med datorn till rummet och bege oss till stranden. Det är 35 grader, sol och en vacker dag här i Kambodja – långt borta från svenska rubriker.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s